Verkoop melkveebedrijven in Timaru

Nu de melkveehouderij in Nieuw-Zeeland totaal explosief is, regelen velen een aanpassing in hun manier van leven en roeping en beginnen ze met de zuivelteelt. Schapen- en hamburgerteelt gaan bovendien over op de melkveehouderij vanwege de huidige opbrengsten en de toekomstige mogelijkheden van de melkveehouderij in dit land. In het geval dat u overweegt om naar de zuivelsector in Nieuw-Zeeland te verhuizen, dan zou u ranchovereenkomsten in Timaru moeten overwegen.

Timaru ligt aan de oostkust van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. Het is een landelijke hulpstad die bewust en halverwege aan belangrijke voertuigleidingen ligt. De luchtterminal en de havenkantoren zijn noodzakelijk voor South Island zendingen / importen, en verder naar de provinciale economie van South Canterbury.

Timaru heeft een welvarend achterland van landbouwbedrijven met verbindingen naar kleinere provinciale netwerken, bijvoorbeeld Pleasant Point, Pareora, Woodbury, Geraldine en Temuka. Ranch deals in Timaru omvatten vruchtbare cultiverende valleien, bewegende hellingen, perspectieven op de verbijsterende Zuidelijke Alpen, geweldige neerslag en geweldige grond. Behalve cultiveren, heeft Timaru een verbluffende tentoonstelling van oefeningen die op vakantie kunnen worden gewaardeerd. Dichtbij zijn Mount Cook (de meest hooggelegen berg van Nieuw-Zeeland), verschillende ski-velden, prachtige waterwegen met zalmvissen, struikgewas paden en de sky is the limit vanaf daar.

De melkveehouderij is de belangrijkste monetaire beweging van Nieuw-Zeeland. De zuivelindustrie is een belangrijke speler op de wereldmarkt vanwege de ommekeer van de gebeurtenissen en de toe-eigening van nieuwe ontwikkelingen en in het licht van het feit dat de Nieuw-Zeelandse veeboeren voorop lopen in hun ontwikkeling. De grootste zuivelfabriek in Nieuw-Zeeland is Fonterra. Sinds laat is Fonterra begonnen met ruilen op de Global Dairy Trade (een online afsluitingsfase voor ware zuivelproducten), en ze hebben een Fonterra-aandeelhoudersmarkt gecreëerd waarop beleggers onderling aandelen kunnen kopen en verkopen (gewerkt door NZX). De verwezenlijking van zowel de GDT als de investeerdersmarkt heeft geïmpliceerd dat de huidige monetaire sfeer voor deze industrie uiterst zeker is in tegenstelling tot verschillende soorten teelt.

In het geval dat u ervoor kiest dat de melkveehouderij geschikt voor u is, moet u er op dat moment voor zorgen dat u de middelen in de juiste woning steekt. De manier om de juiste woning te vinden, is door een bekwame makelaar of kantoor te hebben die zowel buurtinformatie over de wijk heeft als de zaken begrijpt. U zult ook een operator moeten ontdekken met een behoorlijke geschiedenis en aantoonbare betrokkenheid bij het faciliteren van koopjes voor ranchdeals. Een ervaren adviseur voor country deals zorgt ervoor dat de hoeve beschikt over kwaliteitsland, schuren, groep en een goed huis om in te wonen – net als het potentieel om deze te creëren.

De wortels van Reid Wilson Real Estate gaan terug naar de jaren 1920. De groep bij Reid Wilson heeft meer dan 200 jaar gezamenlijke betrokkenheid bij Timaru’s vastgoedsector. Er zijn twee Rural Consultants bij Reid Wilson, beide met een overvloed aan informatie over het cultiveren van voorwaarden en vereisten.